هنگامیکه در روزهای گرم فصلتابستان از دست گرمای دوچندان به خانه پناه می بریم , هیچچیز بیشتر از یک کولر گازی و هوای خنک نمیتواند خستگی را از بدن درآورد . در حالتی که فکرمیکنید این قضیه در توان و اندازهی «شیره را خورد و اعلامکرد شیرین است» ملانصرالدین آسان و برای هر کودکی قابل شعور است , نیمی از رویه را صحیح رفتهاید! ادامهی این مسیر مسلما به رفتن به پشت بام و تعمیر کولر گازی ختم نمیشود ; بلکه میخواهیم برای خرید یک کولر گازیِ جدید راهنماییتان کنیم . موعظه که برای ادامهی این مسیر در اختیارتان در اختیار بگذاریم سبب ساز میشود در هنگام خرید کولر گازی , نسبتاً همهچیز را بدانید و خرید موفق و دلچسبتری داشته باشید . همت کردهایم چیزهایی را برایتان لیست کنیم که در هنگام خرید با آنان مواجه می شوید و برایتان سوال تولید می نمایند . برویم و ببینیم برای در اختیار داشتن یک عصای جادوگری که قادر است هوای گرم فصلتابستان را به هوای یخ زمستانی تبدیل مینماید فهمیدن چه چیزهایی ضروری است . با دیجیکالا مگ همراه باشید .
۱ ) چه مدل کولر گازی بخریم؟
کولرهای گازی به سه مدل کلی تقسیم میشوند : کولر اسپلیت , کولر پنجرهای و کولرهای ایستاده . ولی مدلهای دیگری با ساختارهای یگانه نیز وجود دارا هستند , البته از آنجایی که صرفا از این سه دسته در مصارف خانگی و اداری به کار گیری میگردد صرفا بهاین سه نوع پرداختهایم . هرکدام از این سه نوع مزایا و معایبی دارا هستند که منجر میگردد برای عدهای جالب باشند و برای سایرین فاقد جذابیت . این شما و این نیز سه گونه متبوع ما :
۰۲ - راهنمای خرید کولر گازی
الف ) کولر گازی پنجرهای نیاز به برقکشی جداگانهای ندارد و صرفا با وصل کردن کابل برق به پریز استارت به عمل می نماید . دراین گونه , نیازی به شکاف کردن دیوار و نپدیرفتن لولههای مسی نیز نیست . بدنهی یکپارچهی کولر بهسادگی داخل پنجره جا میخورد و بهسرعت آمادهی استفاده میشود. قیمت پایین و قدرت خنککنندگی زیاد، از مزیتهای اصلی این کولرها است و وزن زیاد و مصرف برق بهشدت بالا در کنار ایجاد سروصدا، نقاط ضعف کولرهای پنجرهای به شمار میروند.
۰۳ - راهنمای خرید کولر گازی
ب) نوع دوم کولر اسپلیت است. کولرهای اسپلیت قیمت بیشتری در مقایسه با کولرهای پنجرهای دارند؛ اما مصرف برقشان بهمراتب کمتر است و در درازمدت صرفهی اقتصادی خود را نشان میدهند. کولرهای اسپلیت از دو تکهی داخلی و بیرونی تشکیل شدهاند که برای اتصال این تکهها به یکدیگر – که به هر کدام یک یونیت گفته میشود – باید از لولههای مسی انتقال حرارت استفاده شود. معمولا برای زیبایی بیشترِ یونیتِ داخلی کاری میکنند که لولههای مسی در معرض دید نباشند. به همین دلیل با ایجاد حفرههایی درون دیوار، لولههای مسی را از درون آن رد میکنند. سختی این کار و نیاز به بازکردن یونیت داخلی برای اتصال برق کولر از جملهی دلایلی هستند که باعث میشود برای راهاندازی کولرهای اسپلیت به یک نصاب حرفهای و ماهر نیاز پیدا کنید. سازندگان کولرهای اسپلیت معمولا مشخص میکنند حداکثر فاصلهی مابین پنل و موتور – که به وسیلهی لولههای مسی به هم وصل میشوند – باید چقدر باشد. دقت کنید اگر امکان نصب موتور در فاصلهی بین ۵ تا ۱۰ متری پنل را ندارید، یا از فکر کولر اسپلیت بیرون بیایید یا حتما کولری بخرید که در ساختمان شما جوابگو باشد.
منبع: سایت زنیبل
قسمتهای
- ۹۷/۱۱/۰۵